23 Sep 2011

New Entries (:

Hye semua :) Hari fatt ingad fatt dah pun membuang post2 yang tah ape-ape taa sebelum nie punya . Fatt ingad fatt nak stat my new blog with diffrent post n title . Itu dah semestinya kan :) Tapi biasa laa , fatt kan taa reti sangad nak edit blogg . Hope lepas nie , kalau ada laa yang sudi bole tolong fatt ntuk menyiapkan dan mencantikkan blog fatt yang tak seberapa nie kan ~ Hmm . Tapi fatt mungkin nak buad blog nie sbagai tempat fatt nak lepas kan rindu . Yes of course laa bnyak ayat cinta . Sebenanye fatt update blog just ntuk suka-suka . Fatt takde niat nak mengAib kan orang atau menJATUHkan mana2 pihak okay (: Fatt rase sampai cnie jelaa keterangan ntuk blogg baru nie , hee daa nak sambung edit balik nie . Assalamualaikum ~
Tengs for reading ; Fatt Syaff

Fatt Syaff Blogger , Welcome Sweet Heart (: